avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme cu tatal copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme cu tatal copilului

Buna ziua
Acum un an am divortat la notar, s-a facut si partajul, avem 2 copii minori, avem custodia comuna a lor. In coventie s-a precizat ca eu sa il las sa locuiasca cu noi pe tatl copiilor pana isi termina parterul casei, nu i-am dat un termen in ideea sa nu il presez si sa fie atmostera calma in casa. Tot in conventie s-a precizat ca el , tatal sa aiba un vocabular si comportament civilizat, insa a incalcat de f mult aceasta ultima cerinta. Bea, nu ajuta in casa la treburile gospodaresti, mananca din mancarea care o gatesc, striga nu are rabdare mai ales cu fetita, ii spune tot felul de injurii, o descurajeaza...etc. A trecut un an deja si simt ca nu mai pot sa-l tolerez ce as putea sa fac sa se mute cat mai repede, nu ne face nici mie nici copiilor nici un bine, desi baietelul e f atasat de el? Sa plece cu chirie? Are resurse financiare sa continue casa dar tergiverseaza lucrurile.
E impotriva interesului copiilor sa locuiti impreuna dupa divort, le creaza o stare de confuzie, ii deruteaza.
Trebuie sa mergetinla un avocat, e dificil de stabilit o actiune, ar fi un caz particular de evacuare. Verificati autorizatia de construire, valabilitate etc. si folositi-va de astea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme juridice de familie mrcryss mrcryss daca un program de vizita dat prin hotarare judecatoreasca poate fi schimbat foarte usor atunci noua tatilor bine intentionati ce ne mai ramane de facut sa ne ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez Diana001 Diana001 Buna ziua, Sunt casatorita de 6 ani si am un copil de 3 ani.....pe toata perioada casniciei m-am simtit ca un sclav.....sotul meu nu contribuie cu nimic la ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva.bună seara. sunt căsătorită de 3 ani, avem un băiețel de ... Nicoleta.rzv Nicoleta.rzv Bună seara. Sunt căsătorită de 3 ani, avem un băiețel de 2 ani jumate. Soțul face a2a facultate timp în care nu are un job. Și în general nu I place ... (vezi toată discuția)