Buna ziua
Acum un an am divortat la notar, s-a facut si partajul, avem 2 copii minori, avem custodia comuna a lor. In coventie s-a precizat ca eu sa il las sa locuiasca cu noi pe tatl copiilor pana isi termina parterul casei, nu i-am dat un termen in ideea sa nu il presez si sa fie atmostera calma in casa. Tot in conventie s-a precizat ca el , tatal sa aiba un vocabular si comportament civilizat, insa a incalcat de f mult aceasta ultima cerinta. Bea, nu ajuta in casa la treburile gospodaresti, mananca din mancarea care o gatesc, striga nu are rabdare mai ales cu fetita, ii spune tot felul de injurii, o descurajeaza...etc. A trecut un an deja si simt ca nu mai pot sa-l tolerez ce as putea sa fac sa se mute cat mai repede, nu ne face nici mie nici copiilor nici un bine, desi baietelul e f atasat de el? Sa plece cu chirie? Are resurse financiare sa continue casa dar tergiverseaza lucrurile.
E impotriva interesului copiilor sa locuiti impreuna dupa divort, le creaza o stare de confuzie, ii deruteaza.
Trebuie sa mergetinla un avocat, e dificil de stabilit o actiune, ar fi un caz particular de evacuare. Verificati autorizatia de construire, valabilitate etc. si folositi-va de astea.
Vreau sa divortez
Diana001
Buna ziua,
Sunt casatorita de 6 ani si am un copil de 3 ani.....pe toata perioada casniciei m-am simtit ca un sclav.....sotul meu nu contribuie cu nimic la ... (vezi toată discuția)