avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plecarea din uk a unui tata roman cu unul dintre cei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plecarea din uk a unui tata roman cu unul dintre cei doi copii minori tot romani,in România fără acordul mamei

Va salut.A și eu o întrebare:
Deci este vorba despre finul meu care in urma cu vreo doua zile s a întors in România din Marea Britanie împreuna cu unul dintre cei doi copii minori pe care ii are.A fost căsătorit,are doi copii,doua fetițe de 3 și respectiv 5 anișori iar acum e divorțat dar de vreo 2 ani s au stabilit in Anglia.Au custodie comuna.
In urma cu doua zile la insistentele copilului care nu se poate adapta sub nici o forma in Anglia acesta a venit in România împreuna cu fetița cea mare.
Fosta lui soție am înțeles ca l a reclamat la Poliția din zona unde locuiau iar el a fost sunat de poliție și întrebat când se întoarce in Marea Britanie cu copilul.
Ce posibilități sau ce variante ar avea sa rămână in țara cu copilul?
Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:50, 27 Martie 2018
Nu are daca nu se intelege cu mama. Trebuie sa se judece in Anglia pt schimbarea locuintei copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept vizitare minor mellisa_38f mellisa_38f buna ziua .. Eu locuiesc in marea britanie de 3 ani de zile am trait in concubinaj cu o fata romanca dupa 1an si 2 luni a ramas insarcinata ...a nascut in ... (vezi toată discuția)
Discutie cu probleme SANDRA35 SANDRA35 Buna ziua....Acum cateva zile mai precis pe 14 septembrie mi-am sunat fetita sa o felicit de ziua ei de nastere.Mentionez ca eu momentan locuiesc in Marea ... (vezi toată discuția)
Imi vreau fetita inapoi heimdal heimdal Buna ziua, Am si eu o intrebare... Sunt casatorit si in plin divort. Am locuit impreune cu mama si fata noastra, care are doi ani, in UK. Intr-o zi sotia a ... (vezi toată discuția)