avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drept vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drept vizitare minor

buna ziua ..
Eu locuiesc in marea britanie de 3 ani de zile am trait in concubinaj cu o fata romanca dupa 1an si 2 luni a ramas insarcinata ...a nascut in marea britanie copilul meu pe care bine inteles i-am dat numele meu minorei..(in tot acelasi timp familia ei nu era de acord cu mine ca nu aveam situatie financiara foarte buna deoarece muncesc ca orice om de rand in marea britanie) acum 2 luni de zile ma mintit sa ne mutam in italia ..am plecat in italia la fratele meu in termen de 2 saptamani am inchiriat o casa pentru noi3 eu ea si copilul si am inceput munca..dupa o saptamana am venit de la munca si nu am mai gasito acasa nici pe ea nici copilul ..am cautato peste tot nu am gasito ..a 2 zii ma sunat si mia zis ca este la sora ei tot in italia bine inteles..si nu se mai intoarce la mine ca nui place viata de familie..mentionez ca in acesti 3 ani cat a stat in marea britanie nu a muncit niciodata.dupa 2 saptamani am tot incercat sa vina inapoi ca a plecat fara nici un motiv . am vazut ca nu vine mam intors in marea britanie unde o am pe mama mea si bine inteles am si documente .dupa ce mam intors ma mintit ca se intoarce inapoi dar numai are bani .. pentru ea si pentru copil ..iam trimis banii si dupa aceia nu mia mai raspuns la telefon.
As avea o mare intrebare cum pot sa procedez sa imi vad copilul ca nu vrea sa mil arate pe internet nu vrea sa raspunda telefon.Va as ruga daca imi puteti spune ce trebuie sa fac pentru ca nu stiu nimic de copilul meu..sa deschid un proces aici in anglia?? sa ma duc la politie sa o dau ca parasire de domiciliu..sau trebuie deschis proces in romania pentru incredintarea minorului..(deoarece situatia ei financiara este foarte precara si nu stiu cu ce intretine copilu meu ..
Va multumesc Din suflet!!!
Cel mai recent răspuns: mellisa_38f , utilizator 12:54, 25 Iunie 2010
Fiind vorba despre o problema de drept britanic,va sfatuiesc sa va adresati unui jurist sau avocat englez pentru a va indruma
In primul rand te sfatuiesc sa-ti gasesti o alta femeie. Se pare ca esti un baiat muncitor si capabil sa intretii o familie. In privinta copilului, cand ea va mai apela la tine pentru bani, oblig-o sa vina sa-ti arate copilul si toti banii pe care ii dai sa-i dai in mod legal, pe baza de chitanta, sa ai o dovada. Nu sunt jurist, dar este sfatul unui barbat care intuieste caracterul sotiei tale.
cererea de incredintare o puteti depune si in anglia, daca aveati domiciliu (in acte) comun. puteti sa mergeti la politie si sa-i faceti plangere penala pt rapire internationala de minor.
contactati un avocat acolo.
va multumesc din suflet.am sa iau legatura cu un avocat de aici din marea britanie sa vad ce pot face.inca o data mii de multumiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea din uk a unui tata roman cu unul dintre cei doi copii minori tot romani,in românia fără acordul mamei ContSters466683 ContSters466683 Va salut.A și eu o întrebare: Deci este vorba despre finul meu care in urma cu vreo doua zile s a întors in România din Marea Britanie împreuna cu unul ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac in cazul de separare legal? Truta Ionut Truta Ionut Eu sunt roman mama copilului e poloneza si ne vom separa pentru ca asa vrea ea. Ce pot sa fac pentru a imi creste copilului langa mine eu find in Anglia ea ... (vezi toată discuția)
Abandon familie fara divort ionucroman ionucroman sotia a plecat la munca an italia un an de zile mia trimis cam o suta de euro pe luna dupa un an a venit acasa nu sa interesat de copil a plecat anapoi ... (vezi toată discuția)