sotia a plecat la munca an italia un an de zile mia trimis cam o suta de euro pe luna dupa un an a venit acasa nu sa interesat de copil a plecat anapoi zicandumi ca mi sa andeplinit visul si mia ramas copilul la mine si ca ia o sa vina cand o sa amplineasca copilul18 ani.de 5 luni nu mai ami trimite bani la copil si mia lasat si creditele pe cap ieu avand salariul minim.copilul are 8 ani si ieste la scoala.ce pot sa fac ieu nu ami permit un avocat cum pot optine custodia copilului fara divort.
Puteti face o plangere penala impotriva sotiei, in temeiul art 305 alin 1 lit a) din codul penal, adica : parasirea, alungarea sau lasarea fara ajutor expunandu-l pe copil la suferinte fizice sau morale.
Plangerea o depuneti fie la politie, fie la parchet. Astfel nu obtineti custodia copilului, dar reusiti sa obligati mama sa contribuie la cresterea si educarea minorului.
Eu cred ca sotia dvs are o alta relatie in Italia.
Mai bine ati inainta actiunea de divort solicitand desfacerea casatoriei din vina exclusiva a sotiei, incredintarea minorului spre crestere si educare, catre dvs. si pensie intretinere.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Abandon familie
ionucroman
sotia a plecat an italia an aprilie 2008 sa antors dupa un an a luat copilul de acasa a plecat la maicasa zicandumi ca ia divorteaza.Copilul iera an grupa ... (vezi toată discuția)
Buna!
dragutzacriss
Cunosc un cuplu casatorit de 12 ani, iar acum ea a luat fetita fara ca el sa stie si a plecat la mama ei cu toate hainele si cu cateva bunuri, si in plus plus ... (vezi toată discuția)