avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor somaj

am si eu o intrebare anul acesta am absolvit 12 clase si am dat la facultatea de drept dar am intrat la taxa.... acum nu pot plati taxele si vreau sa ma retrag si sa imi bag dosarul de somaj au trecut 90 de zile de atunci ... am vreo sansa sa iau ajutorul de somaj?? va rog frumos ajutati'ma si pe mine...
Cel mai recent răspuns: an3mary , utilizator 12:41, 27 Octombrie 2009
Legea nr 76/2002 mentioneaza ca se poate beneficia de ajutor de somaj in situatia existentei unui stagiu de minim 12 luni in ultimile 24 luni premergatoare,
conform art 17 al 1 raportat la art 34
Daca nu v-ati inscris in evidentele AJOFM in termen de 60 de zile de la absolvirea liceului ca persoana aflata in cautarea unui loc de munca, nu mai puteti beneficia de indemnizatie de somaj.
.... din pacate nu m'am inscris.... deci sa inteleg k nu pot beneficia de somaj:((:(( :(:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj EmiB EmiB Am urmatoarea problema. Am avut somaj in perioada 30.12.2010 pana pe 20.02.2011, dupa care m-am angajat din 21.02.2011 pana pe 17.02.2012 ( la mai multi ... (vezi toată discuția)
Despre somaj ! deea_lady deea_lady Buna. Sunt proaspat absolventa de facultate. Ma rog, am absolvit in iunie. Si din cate am inteles, nu mai am dreptul la somaj deoarece in termen de 60 de zile ... (vezi toată discuția)
Somaj, 12 luni lucrate fara continuitate mihaela david mihaela david Pot beneficia de somaj daca am 12 luni lucrate la aceeasi societate dar nu am continuitate ? (vezi toată discuția)