avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pe caz de boală
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pe caz de boală

Buna seara! Va rog frumos, ma poate ajuta cineva cu un raspuns referitor la pensionarea pe caz de boală? Care sunt conditiile de pensionare daca pacienta are 41 de ani, o vechime in câmpul muncii de peste 15 ani si diagnosticata cu cancer colorectal in 2014...stadiu 3 spre 4. actualmente sub tratament. Este in concediu medical din iulie 2017. A mai afost intr-un concediu medical de un an intre 2014 si 2015. Exista un venit limitat standard sau exista o baza de calcul? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: viorko77 , utilizator 14:04, 27 Martie 2018
Detalii despre pensia de invaliditate gasiti aici:

[ link extern ]

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obinerea gradului i de invaliditate miha0980 miha0980 Buna ziua. Va rog sa mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru a obtine grad I de invaliditate ( mai precis care sunt ... (vezi toată discuția)
O solutie pentru mama enache oana enache oana Buna ziua, Am 23 ani si cu cea mai mare fata din cele 3 ale mamei. M-am inscris pe acest site cu gandul de a gasi o solutie pentru mama. Povestea incepe ... (vezi toată discuția)
Pensionare de boala darianna darianna buma ziua. Am fost diagnosticata cu cancer de col uterin .De 1 an sunt in concediu medical.As dori sa stiu daca beneficiez de pensie de boala, (vezi toată discuția)