avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
As dori sa stiu cum se considera venitul de calcul in cazul indemnizatie de crestere a copilului, in cazul in care nasterea va fi la inceputul lunii ianuarie si eu voi intra in concediu prenatal la inceputul lunii noiembrie. Mentionez ca sunt P.F.A. In acest caz, veniturile realizate ce se iau in calcul se vor considera 12 luni anterioare nasterii copilului sau 12 luni anterioare intrarii in concediu prenatal (in concediu prenatal evident nu se vor realiza venituri impozabile)?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaela878 , utilizator 11:04, 27 Octombrie 2009
Subiectul e dezvoltat la sectiune de dreptul muncii ...vedeti acolo.
La stabilirea indemnizatiei crestere copil se ia in calcul si perioada in care beneficiati de concediu prenatal(12 luni anterioare nasterii copilului).
Multumesc frumos pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata ralucata ralucata Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti va rog daca luarea unui concediu fara plata cu durata de doua saptamani afecteaza in vreun fel concediul pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei de maternitate Dan Ioana Dan Ioana Buna ziua! Ma numesc Ioana si as dori sa stiu daca in cazul meu voi primi sau nu indemnizatia de maternitate. Eu am contract de munca din data de 1 feb 2009 ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa in perioada de concediu prenatal si calcul indemnizatie ccc AdnanaI AdnanaI Buna seara, desi am citit toate postarile gasite pe forumul dvs. cu privire la acest subiect tot mai am cateva nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta in ... (vezi toată discuția)