avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Urmărit internațional
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Urmărit internațional

Fratele meu are o condamnare cu executare de un an și 3 luni în România. El este în Cehia momentan și vrea să plece în Olanda este mai bine să stea acolo sau să călătorească? Dacă îl verifica politia, o să l extradeze? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 16:00, 27 Martie 2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare. am un prieten ceh. a fost arestat in romania in moldova ... SimionVlad SimionVlad Salutare. Am un prieten ceh. A fost arestat in Romania in Moldova Noua ca un criminal pe motiv ca so decis cat era aici sa fie acuzat ca a distrus masina ... (vezi toată discuția)
condamnat in romania arestat in italia yrynuca yrynuca Buna ziua, intrebarea este urmatoarea. fratele meu a fost arestat astazi in italia .a fost condamnat in romania pentru conducerea fara permis.(in anul ... (vezi toată discuția)
Rejudecarea dupa extradare portivit art 522 si prescriptia raspunderii penale a unei fapte. laurentiu_nl laurentiu_nl Am fost condamnat, pentru inselaciune si uz de fals, in lipsa in Brasov si am fost condamnat la 4 ani pentru un credit de 2850 euro care nu a fost ... (vezi toată discuția)