avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Înșelată de frate și de cumnată: le-am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Înșelată de frate și de cumnată: le-am împrumutat sume de bani din care îmi restituie foarte puțin, din când în când. Cum pot recupera toată datoria?

As dori sa stiu cum sa procedez ca sa imi pot recupera banii imprumutati fratelui meu si sotiei lui? Ca dovada pentru o parte din imprumut am extrasele de cont si un contract incheiat la mana in 2016. Banii au fost imprumutati intre 2011 si 2014. In 2015 am primit inapoi 200 euro, in 2016 inca 200 euro iar in 2017 inca 300 euro apoi au zis ca nu mai vor sa-mi dea nimic inapoi din datorie. Cat dureaza si cat ma costa un avocat si ce sanse am sa castig procesul si sa-mi recuperez banii? Mai am de recuperat inca 4800 euro de la ei. Va multumesc aticipat.
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Din ceea ce spuneti si daca aveti documente, sunt sanse sa va recuperati banii. Faptul ca au mai achitat din datorie conteaza foarte mult. Astfel, nu s-a implinit prescriptia. Incercati sa discutati cu un specialist si sa stabiliti strategia de recuperare.
Aveti sanse,important este sa faceti demersuri.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie Kempes48 Kempes48 Bună ziua. Am mare nevoie de un sfat. Acum aproape 4 ani în septembrie 2013 am împrumutat un fost coleg de serviciu cu suma de 1000 de euro. La momentul ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedeschisä, recuperare datorii de la decedat fernweh fernweh Bunä ziua, doresc sä mä ajutati cu un sfat Fratele meu a decedat in decembrie 2009, fiind bolnav de cancer.Tot in 2009 eu am fäcut credit in bancä de ... (vezi toată discuția)
Inselata de frate lenola lenola Buna! In decurs de 4 ani de zile i-am imprumutat fratelui meu o suma foarte mare de bani. Mi-a promis de multe ori ca o sa imi dea inapoi datoria, dar nu s-a ... (vezi toată discuția)