avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Problemă Casă licitație
Discuție deschisă în Executare silită

Problemă Casă licitație

Bună ziua,

Întâmpin o problemă.
Am făcut un împrumut de la bancă acum 6 ani pentru o sumă infimă (3800lei), am primit între timp o somație de executare judecătorească prin care se cere restituirea valorii plus comisioane și zilele astea am primit un telefon de la vecini că-mi intră în casă noii propietari.
Casa nu a fost garantată pentru această sumă și nici nu am fost informat eu sau celălalt proprietar de o posibilă licitație a casei. Am plătit azi acea sumă + comisioane și pe lângă asta am văzut că încă mai am de plătit o datorie pe casă la gaz mai veche care normal fiind, trebuia achitată de către noul proprietar la achiziționare.
Dar întrebarea mea este dacă există o modalitate prin care pot Afla cumva în ce stadiu este casa. Dacă este scoasă la licitație/există riscul să fie scoasă etc.

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:07, 27 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa va informati solicitand la ocpi daca exista notat sarcina pe bunul imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil mostenit cospreda cospreda Buna ziua, Daca se face o succesiune la tribunal dupa o casa iar mostenitorii sunt in numar de 3, daca 2 dinre ei dorestc sa se vanda casa sau sa fie ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata credit ContSters291892 ContSters291892 Buna seara, Am facut un imprumut ,pe care nu l-am mai putut achita ptr ca am fost data in somaj .Avand o varsta (48 ani) nu am putut sa ma mai angajez pe ... (vezi toată discuția)
Ocpi bucuresti se mișca greu. pe scurt, am semnat un antecontract ... weisIA weisIA OCPI Bucuresti se mișca greu. Pe scurt, am semnat un antecontract pentru un apartament care urmeaza sa il achizitionez. Notar-ul a facut 2 cereri catre ... (vezi toată discuția)