avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCETARE CIM DECIZIE PENSIE PT LIMITA DE VARSTA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCETARE CIM DECIZIE PENSIE PT LIMITA DE VARSTA

Buna ziua ,

Am tot cautat pe forum , dar nu am reusit sa inteleg .
Am urmatoarea situatie :
- angajat , nascut in 3 iul 1957 , varsta de pensionare ar fi indeplinita in mai 2018 .
- dar pentru ca a lucrat in conditii normale de munca + grupa II , a depus dosarul pt pensie limita de varsta si a primit decizia din data de 15.02.2018 , trimisa prin Posta Romana si primita de angajat in 16.03.2018 , la mine ajungand aceasta decizie in 26.03.2018 .
- angajatul doreste sa continue sa lucreze .
Cum trebuie eu sa procedez , ii inchid contractul de munca cu CE DATA ? si ii fac alt contract de munca ?

Va multumesc anticipat pentru lamuriri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 27 Martie 2018
Ii incetati c.i.m. in baza art.56 alin.1 lic. C.mun. si apoi ii faceti un nou c.i.m. ... operatiuni care trebuiau efectuate in data de 26.03.2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum te pensionezi (pasii) cand esti inca in activitate JOHNVASILE JOHNVASILE In luna iulie 2018 indeplinesc conditiile de pensionare pentru limita de varsta (65 ani-7,5 ani pentru conditii de grupa I-100%). Dupa ce depun dosarul raman ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta barbat ana cornelia ana cornelia Un salariat intr-o unitate de invatamant de stat a implinit varsta de pensionare la limita de varsta la 65 ani fiind internat in spital, operat avand cod 14. ... (vezi toată discuția)
Pensia pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare relyrely2010 relyrely2010 Buna ziua, As dori lamuriri la urmatoarele intrebari: 1.Ce se intampla cu un salariat care are contract individual de munca,dar a primit decizia de ... (vezi toată discuția)