avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua

Am nascut si eu nu pot intra in prenatal....Sotul lucreaza si nu ar vrea să intre el...Da Ca nu intra i se mai dai ceva bani peste salariul care il Are???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 27 Martie 2018
Daca ati nascut, trebuie sa intrati in postnatal. Motivul pentru care nu puteti care ar fi?
Daca va referiti la CCC, atunci sotul dvs va putea depune actele direct pentru acordarea stimulentului de insertie.

Astfel, pe langa salariu va mai primi de la stat suma de 650 lei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal Andreea si Ariana Andreea si Ariana Buna am si eu o intrebare daca sotul meu intra in prenatal poate lucra ca sofer in acelas timp cat are si prenatalul? Adica sa nusi opreasca activitatea la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt in ccc de 6 luni ,vreau să mă re întorc la ... Jane.jane Jane.jane Buna ziua, Sunt in CCC de 6 luni ,vreau să mă re întorc la servici la aceiași firma ,vreau să știu câți bani primesc in plus in afara de salar de la ... (vezi toată discuția)
Beneficii pentru tata Mihalceavasile Mihalceavasile Soția este însărcinată, eu mai am un copil iar ea nu lucrează. Am înteles că pot sa intru în prenatal / postnatal. Ce beneficii am dacă îmi continui ... (vezi toată discuția)