avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficii pentru tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficii pentru tata

Soția este însărcinată, eu mai am un copil iar ea nu lucrează. Am înteles că pot sa intru în prenatal / postnatal. Ce beneficii am dacă îmi continui munca? Și am auzit și ceva de coșul copilului.
Eu sunt din Ilfov. Multumesc.

-Faceți vă rog un efort și scrieți mai îngrijit, în primul rând fără ''k'' în loc de ''că''. Mulțumesc-
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 27 Noiembrie 2017
Tatal copilului nu poate intra in concediu de maternitate - pre si postnatal - , el poate intra numai in CCC.

Daca va continuati munca si nu intrati in CCC, atunci depuneti dosarul pentru acordarea stimulentului de insertie - 650 lei.
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal alina102 alina102 buna ziua ,am si eu o intrebare la dvs sunt insarcinata in 5 luni jumate si sunt angajata incepand cu data de 09 septembrie 2013 iar data aproximativa cand voi ... (vezi toată discuția)
Poate beneficia de indemnizatia de crestere a copilului si tatal , fara a intra in concediu ? budurca budurca Buna seara ! Am o problema la care as vrea sa aflu un raspuns : - daca sotia mea este insarcinata si nu este angajata nicaieri , pot beneficia eu de ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediul de maternitate nico978 nico978 buna ziua, sunt insarcinata in 34 de saptamani si ar trebui sa intru in concediu prenatal.sunt in somaj de la data de 01.11.2010.cum mi se calculeaza ... (vezi toată discuția)