avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Sunt in CCC de 6 luni ,vreau să mă re ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Sunt in CCC de 6 luni ,vreau să mă re întorc la ...

Buna ziua,
Sunt in CCC de 6 luni ,vreau să mă re întorc la servici la aceiași firma ,vreau să știu câți bani primesc in plus in afara de salar de la stat pentru suspendarea CCC-ului,
Mulțumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:14, 16 Septembrie 2020
Buna ziua,
O sa primiti, daca si cereti, o suma de 650 de lei in plus la salariu.
Aceasta suma se numeste stimulent de insertie si actele pentru el se depun la primaria unde ati depus si actele pentru CCC
Primiti suma de 650 lei , numai daca depuneti actele pentru acordarea stimulentului de insertie, iar tatal nu intra in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cate luni de indemnizatie beneficiez ? habar habar Buna ziua ! Momentan ma aflu in CCC1. Copilul s-a nascut in luna martie 2018 iar eu a trebuit sa astept inca 42 de zile pentru a intra in concediu. Prima plata ... (vezi toată discuția)
Prenatal Andreea si Ariana Andreea si Ariana Buna am si eu o intrebare daca sotul meu intra in prenatal poate lucra ca sofer in acelas timp cat are si prenatalul? Adica sa nusi opreasca activitatea la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru tata georgiana55 georgiana55 Buna ziua! Sunt insarcinata si in momentul de fata ma aflu in concediu de risc maternal. Ma intereseaza sa aflu urmatoarele detalii: - dupa ce eu ca mama imi ... (vezi toată discuția)