avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ANAF nu trimite decizia. Ce trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Executare silită

ANAF nu trimite decizia. Ce trebuie sa fac?

Am fost chemat la ANAF pentru audiere in legatura cu o datorie a unei societati de tip SRL (eu fost administrator). Datoria ar fi din 2001, cand SRL ul si-a incetat activitatea. Societatea este radiata din august 2017. Mi s-a spus ca voi fi executat silit. Am fost la avocat si mi-a zis sa astept decizia si apoi va actiona. Problema este ca au trecut 60 de zile de la audiere si inca nu am primit decizia si nici un cont in banca nu este executat sau cum se spune. De asemenea, am rugat postasul sa ma anunte daca primesc ceva de la ANAF si nu au trimis nimic. Eu vreau sa intru in posesia deciziei ca sa rezolv situatia in care ma aflu. Ce sa fac, pentru ca mi s-a spus sa astept decizia!

Alte discuții în legătură

Sunt sanse de a castiga un proces impotriva fiscului? vladsav vladsav Buna seara! Pe scurt: - un SRL inceteaza activitatea in 2001 din cauza decesului unuia dintre cei 2 asociati - in 2004 este dizolvat din oficiu - in 2017 ... (vezi toată discuția)
De unde datorie anaf? va rog, lamuriti-ma ca nu stiu ce sa fac dara3923 dara3923 Pentru un SRL care a fost dizolvat din oficiu in 2004 si radiat tot din oficiu in august 2017 si care nu a avut niciodata datorii la „stat” (absolut ... (vezi toată discuția)
Srl radiat, anaf trimite notificare restante??? dara3923 dara3923 Am fost administrator a unui SRL care a fost radiat de catre Registrul Comertului in august 2017. In 2004 societatea nu a avea nici o restanta la plata ... (vezi toată discuția)