avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... agent asigurari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

agent asigurari

am inteles ca brokerii in asigurari nu mai pot incheia contracte de agent, cu persoanele cu care lucreaza-asa zisii agenti. totusi multi dintre ei sunt platiti prin comisioane. in cazul in care nu se doreste incheierea unui contract de munca ce variante mai sunt?????
contract de consultant financiar e o solutie? (stiam ca societatile de asigurare incheiau astfel de contracte dar nu stiu daca brokerii pot)

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 consela consela un broker de asigurari cu contract de mandat la o societate de asigurarii avea obligatia depunerii pana la data de 25.01.2011 a acestei declaratii la organul ... (vezi toată discuția)
Tip de firma pentru activitatea de brokeraj in asigurari mknashu mknashu Ma ocup de brokeraj in asigurari ca si PFI deocamdata, dar as dori sa-mi deschid o firma. Nelamurirea mea este , ce fel de firma : PFA , I.I. sau SRL. Eu as ... (vezi toată discuția)
Asigurari de calatorie Sarin Sarin Buna seara ! In ianuarie 2012 vreau sa deschid o agentie de turism si doresc sa fac si asigurari de calatorie dar am inteles ca e o probolema legata de ... (vezi toată discuția)