avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Birou credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Birou credit

Buna ziua ,as dori dacă se poate sa mi răspundeți si mie la o intrebare si anume ca acum in septembrie 2018 ar trebui normal si dupa un mic calcul.sa ies din biroul de credit deoarece au trecut cei 4 ani si as dori sa fac un credit ipotecar sau prima casa ,ce sanse mai am.sa obtin un astfel de împrumut?datoria a fost achitată atunci dar s-a făcut cu oprire de pe card ceea ce am inteles ca ar fi mai nasol,mai sunt sanse ?Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Relache , utilizator 13:03, 28 Martie 2018
Cel mai indicat ar fi sa mergeti la banca pt a vi se face un calcul pt un credit si veti obtine toate aceste informatii.
Depinde si de suma cu care ati fost raportat in Biroul de credit,de nr. zilelor restante, etc.
Sunt peste 30 de zile întârziere iar suma in jur de 2000 de lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coplatitor la brd, refuz acordare card credit viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Am indeplinit formalitamile pentru a deschide un card de credit Wizzair la Bancpost si am fost instiintat ca nu mi se poate acorda urmare a consultarii ... (vezi toată discuția)
Am fost raportat la biroul de credite cu o suma dubla fata de restanta mfa_ro mfa_ro Am fost raportat la Biroul de credite cu o suma dubla fata de restanta care o aveam fata de banca,nu am primit o copie a contractului in momentul semnarii ... (vezi toată discuția)
Card euroline laurentiu32 laurentiu32 In 2005 am cumparat cateva produse electronice in valoare de 1300 ron, prin intermediul cardului Euroline, in 24 de rate.In anul 2008, dupa ce platisem in jur ... (vezi toată discuția)