avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decădere din drepturile părintești
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decădere din drepturile părintești

Cum se poate decădea din drepturile părintești un tată a 2fetite gemene ,cu vârsta de 8ani și 8luni,in condițiile in care mama fetițelor e deja divorțată de tatăl lor?
Pentru ce motive, considerati ca ar trebui, sau ar putea interveni decaderea din drepturile parintesti ?
Eu am trei fete,una de 26 de ani și gemenele de 8ani,și sunt divorțată de tatăl lor din 1995,timp in care ne-am reimpacat, așa au apărut gemenele.in cei 25de ani am trăit alături de el tot amenințată, bătută și într-un continuu stres ,la fel și fetele.Eram alungate din casa ,periodic apoi readuse înapoi,și tot așa.De doi ani și ceva mă alungat iarăși cu cele 2fetite, bineînțeles după ce am fost bătută în fața fetelor.Este violent atât verbal cât și fizic , îngrădește libertatea mea și a minorelor,adică refuză să-mi de-a acord pt a putea scoate minorele din tara ,pt a putea merge să-și viziteze sora care e acum in Polonia,și multe altele!
Este si vina dvs pentru faptul ca nu ati reusit sa va indepartati de acest individ.Pana la decadere puteti incepe prin a obtine un ordin de protectie ,eventual cautarea unui nou domiciliu si al unui job care sa va permita o independenta financiara.Daca nu au fost comise abuzuri impotriva minorelor nu cred ca o sa obtineti decaderea concentrati-va pe rezolvarea celorlalte probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu minori, decăderea din drepturile părintești Goti Goti In cazul unui divort in instanta ...in ce circumstante poate decide judecatorul ca ii incredinteaza copii tatalui? Din ce motiv poate decadea mama din ... (vezi toată discuția)
Custodie copii IAIU IAIU prietenul meu a avut o relatie de 5 ani cu o femeie, din care au rezultat gemeni. in urma cu 1 an s-au despartit si copiii au ramas la ea. Nu au fost ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturi a unuia din parinte se poate solicita inaintea divortului? ContSters130251 ContSters130251 Ca mama, pot sa decad din drepturi tatal si apoi sa fac divortul? Mentinonez ca stiu in ce conditii legale se aplica decaderea din drepturi ale unuia din ... (vezi toată discuția)