avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca in concediu prenatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca in concediu prenatal

Buna ziua, as dori sa stiu daca exista vreo cale legala pt a incheia un contract cu o persoana aflata in concediu prenatal. Mentionez ca aceasta e in concediu prenatal de la firma unde este angajata si are functia de baza si doreste sa mai lucreze pana naste. Pot incheia un fel de contract intre firma si persoana respectiva, astfel incat sa nu am probleme la ITM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:06, 28 Martie 2018
Parerea mea este ca : exista o incompatibilitate intre concediul de maternitate si munca in acelasi timp, cu toate ca legea nu interzice asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cci Anasorina Anasorina Buna ziua.Sunt in concediu de crestere copil pana in data de 23decembrie2017, ulterior am aflat ca sunt din nou insarcinata si voi naste in martie-aprilie. ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata ViitoareMamica ViitoareMamica Buna ziua. Sunt salariata la o institutie publica, contract nedeterminat si fara statut de functionar public. Sunt insarcinata dar mai am ceva luni pana la ... (vezi toată discuția)
Calcularea primei zile a concediului prenatal miha2015 miha2015 Buna ziua, Sunt insarcinata,urmand sa nasc in perioada 1-5 martie 2015.Mentionez ca as dori sa intru in concediu prenatal din data de 15.12.2014.Angajatorul ... (vezi toată discuția)