avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca unul dintre mostenitori are popriri ce se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca unul dintre mostenitori are popriri ce se intampla?

Dupa trecerea in nefiinta a socrilor vom mosteni o curte cu iesire la 2 strazi, pe care toti si.au construit cate o casa, acum suntem in legalitate. Daca unul dintre mostenitori are popriri pentru neachitarea unor credite, ce se va intampla? Cum o scoatem la capat? Am vrea sa dezmembram terenul in 3 si fiecare sa.si ia partea de pe acum pentru a se pune la adapost. Partea celui despre care vorbim sa ramana deocamdata la socrii mei. Multumesc si o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:51, 29 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Dupa iesirea din indiviziune,poprirea ramane in sarcina mostnitorului respectiv.Acum nu aveti cum sa va puneti la adapost,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori si eu un mic ajutor! vreau sa fac o ieșire ... Mutu13 Mutu13 Buna ziua, as dori si eu un mic ajutor. Vreau sa fac o ieșire din indiviziune. Intr-o Curte suntem 2 familii. Cu 2 case una pe o parte iar alta pe o parte. ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa mohai mohai buna.socrul meu si fratele lui au mostenit casa parinteasca compusa din doua imobile in curte sau facut acte cota 1pe 2.dupa care socrul meu a donat partea lui ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune mgb mgb Ce sanse am daca incep procesul de iesire din indiviziune in casa in care locuiesc deja cu parintii mei de 10 ani, timp in care am adus imbunatatiri la casa si ... (vezi toată discuția)