avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, As dori si eu un mic ajutor! Vreau sa fac ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, As dori si eu un mic ajutor! Vreau sa fac o ieșire ...

Buna ziua, as dori si eu un mic ajutor.
Vreau sa fac o ieșire din indiviziune. Intr-o Curte suntem 2 familii. Cu 2 case una pe o parte iar alta pe o parte. Case au fost lasate mostenire. Iar la randul nostru am facut sucesiune din care am reusit sa facem actul de proprietari. Curtea este la comun si as dori sa fac iesirea din indiviziune. Trebuie sa chem toti mostenitorii pentru a putea face indiviziunea? Nu pot pur si simplu sa merg la un notar sa imi trimita o echipa de topometriști masurandu-mi metrii care mi se cuvin pentru a ma putea separa, iar ulterior sa pot ridica un card facandu-mi curtea mea proprie? Va rog sa ma sfatuti. Va multumesc

- Vă rog să nu mai puneți semne de exclamare în exces. Mulțumesc -
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2022
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:15, 4 Aprilie 2022
Nu, nu puteți.
Pana la partajul propriu zis, sunteți cu toții coproprietari.
Deci și dezmembrarea se încheie cu prezenta și acordul tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia de constructie axiclau axiclau am mostenit de la bunicul meu casa batraneasca ,eu cota 3/8 sora la fel 3/8 iar bunica 2/8 ,in aceasta situatie eu pot sa construiesc in aceeasi curte dar vis ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietari imobil ipotecat simmona simmona Impreuna cu fratele meu detin un imobil si un teren. Suntem coproprietari pe ambele proprietati. Inainte imobilul si terenul se aflau pe acelasi CF, recent ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare fara iesire din indiviziune angella angella O problema m/a pus pe ganduri: daca sunt doi copropietari pe o suprafata de teren(cu constructii) si vor sa o dezmembreze in doua parcele dar fara sa faca ... (vezi toată discuția)