avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Neplata impozitelor locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Neplata impozitelor locale

Care sânt consecințele neplății impozitului pe apartament pe mai multi ani menționez că am primit o decizie de impunere care constituie și notificare de plata... Care ar fi termenul în care ar trebui sa plătesc?
Cel mai recent răspuns: balut camelia , utilizator 12:02, 30 Iunie 2018
Cat mai repede. Se calculeaza zilnic dobanzi si penalitati de intarziere la suma datorata. Suma mentionata in decizia de impunere poate sa nu includa dobanda si penalitatile de intarziere calculate incepand cu data/ anul de plata, caz in care suma totala datorata de dvs. va fi mult mai mare.
cat mai urgent sa nu cumva sa va treziti cu poprire pe salariu sau cont

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stingerea creantelor fiscale nobil nobil In 3 martie am primit o instiintare privind stingerea creantelor fiscale de la ANAF si ea face referinta la declaratiile depuse incepind cu data de ... (vezi toată discuția)
Penalitati cass radu1838 radu1838 Buna ziua. Sunt fost PFA si am primit recent o notificare de la CASS pentru achitarea obligatiilor restante 2005-2009. As dori sa stiu la cat se ridica ... (vezi toată discuția)
Executare silita bobutanumihail bobutanumihail in 2012 am fost executat silit pentru un credit de neplatit.Dupa trei ani de poprire ,suma oprita fiind 60% din totalul de executat ,m-am trezit ca mai am de ... (vezi toată discuția)