avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lege locuri parcare in Bucuresti
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lege locuri parcare in Bucuresti

Buna ziua! Puteti sa imi spuneti va rog ce lege se aplica pentru parcarile de resedinta din Bucuresti? Am obosit sa ma cert cu vecini care insista ca locul le apartine desi nu este marcat in niciun fel si refuza sa dovedeasca acest lucru.

Daca nu am numar de Bucuresti si domiciliul este in alt oras (locuiesc cu chirie), pot inchiria un loc de parcare?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:17, 28 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la adp -ul din sectorul respectiv si va lamuriti.in principal situatia parcarilor ar trebui sa fie reglementata prin hotarari consiliu local.Proprietarul imobilului ar trebui sa faca demersuri pt un loc de parcare dvs nu aveti nici o calitate.
Fiecare autoritate publica locala=primarie prin HCL dispune modalitatea de utilizare a domeniului public

Daca dv detineti domiciliu in alta localitate si nu aveti vehicul inmatriculat in localitatea unde solicitati acordare loc parcare,nu intruniti cerintele legal prevazute
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2018
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie parcari bucuresti, sectorul 6 ? tagdrake tagdrake Va salut! Unde se poate gasi ceva legislatie cu privire la regimul parcarilor de cartier (cu plata sau fara) pentru Bucuresti, sectorul 6? Intreb, pentru ca ... (vezi toată discuția)
Parcare niculaepetre niculaepetre am o mare dilema va rog ajutatima .am o masina de la firma la care lucrez de LUNI pana LUNI,deci imi trebuie un loc de parcare. intrebare la adresa la care ... (vezi toată discuția)
Lege parcare in fata blocului BlaKy BlaKy Buna ziua, Am tot cautat pe net si nu am gasit legea in vigoare care spune in ce conditii de inchiriaza aceste parcari. Problema este: De cateva zile s-au ... (vezi toată discuția)