avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Scrisoare de consimtamant din partea tatalui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Scrisoare de consimtamant din partea tatalui

Buna ziua!
Doresc sa ma casatoresc intr-o tara araba. Mi-a fost spus ca am nevoie de un certificat de consimtamant din partea tatalui (desi am 35 de ani :) ), prin care el inputerniceste un gardian care va fi present la ceremonie.
Are cineva idee daca se elibereaza asa ceva in Romania sau la ambasada, si daca da, care este termenul oficial al adeverintei?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2018
Lunafreya, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lunafreya , utilizator 09:59, 28 Martie 2018
Cred ca am gasit de ce am nevoie. O procura de imputernicire - speciala avand modelul de mai jos:

"1. [...]

/ în calitate de Mandant /

împuterniceşte prin prezenta procură pe:

2. [...]

/ în calitate de mandatar /

pentru ca, în numele şi pe seama sa, să îndeplinească următoarele acte:

a) să reprezinte mandantul în faţa oricăror persoane fizice şi juridice, autorităţi publice centrale sau locale, autorităţi jurisdicţionale, oficii şi instituţii private sau publice; "

Imi poate confirma daca este corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura de mandatar BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Salutare, procura de mandatar este valabila pana in momentul revocari acesteia,iar mandatarul poate interzice proprietarulul de drept sa faca anumite servici ... (vezi toată discuția)
Procura ptr echivalare diploma carmensita05 carmensita05 dc ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema - am nevoie de un model de procura pentru echivalare (legalizare) diploma de studiu. (vezi toată discuția)
Procura vinzare adigrig adigrig Eu si sotia suntem proprietarii unui apartament in Romania. Acum domiciliem in strainatate si vrem sa vindem apartamentul. Ce fel de procura trebuie facuta de ... (vezi toată discuția)