avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul contributie asiguratorie pentru munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul contributie asiguratorie pentru munca

Buna ziua.
Contributia asiguratorie pentru munca (2.25%) se calculeaza la salariul brut+ concedii medicale platite de societate?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 12:39, 28 Martie 2018
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic - buna ziua, am fost nevoiti sa apelam la somaj tehnic 75% in luna ... mirela.trif mirela.trif Buna ziua, am fost nevoiti sa apelam la somaj tehnic 75% in luna septembrie 2024 pentru 3 angajate (sume platite de angajator) Va rog sa-mi spuneti : a) ... (vezi toată discuția)
Plata prenatal NORANicoleta NORANicoleta Buna ziua! Daca eu am fost in ultimile 5 luni in medical risc de sarcina, in prenatal voi fi platita cu 85% din media veniturilor pe ultimile 6 luni inainte de ... (vezi toată discuția)
Obligatia de plata a cam 2.25%pentru pensionari angajati cu carte de munca CARPENSIONARI CARPENSIONARI Confor noilor legi de salarizare societatea trebuie sa plateasca 2.25% Contributia asiguratorie pentru munca, calcalat la salariul brut. Societatea noastra ... (vezi toată discuția)