avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SOMAJ TEHNIC - Buna ziua, am fost nevoiti sa apelam la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SOMAJ TEHNIC - Buna ziua, am fost nevoiti sa apelam la somaj tehnic 75% in luna ...

Buna ziua, am fost nevoiti sa apelam la somaj tehnic 75% in luna septembrie 2024 pentru 3 angajate (sume platite de angajator)
Va rog sa-mi spuneti :
a) pentru venitul brut al fiecareia se acorda deducere personala?
b) trebuie platita Contributia Asiguratorie de Munca (2.25%) sau doar Sanatate (10%) si Pensii(25%)?
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: mirela.trif , utilizator 08:26, 4 Octombrie 2024
Pentru indemnizatia platita pe perioada in care salariatii au contractele individuale de munca suspendate pentru somaj tehnic se calculeaza, retin si vireaza impozit pe venit si contributii sociale obligatorii.

Se acorda deducerea personala.
Multumim pentru promptitudine!
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
mirela.trif, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii indemnizatie somaj tehnic Resuman Resuman Buna ziua, M-ar interesa unde gasesc informatii in lege despre contributiile si impozitul aplicabile indemnizatiei primite de angajati in timpul somajului ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic irina69 irina69 Buna ziua! As dori sa intreb care sunt contributiile obligatorii in cazul somajului tehnic pe care o firma doreste sa-l acorde salariatiilor pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Oug 79/2017 lllllllll lllllllll Dupa intrarea in vigoare a OUG79/2017 angajatorul a schimbat salariul brut/ respectiv venitul net, in sensul ca au scazut pe fluturas, adaugand in schimb o ... (vezi toată discuția)