avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata prenatal

Buna ziua! Daca eu am fost in ultimile 5 luni in medical risc de sarcina, in prenatal voi fi platita cu 85% din media veniturilor pe ultimile 6 luni inainte de medical sau se include si medicalul? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 18 Septembrie 2019
Intr-adevar, veti primi 85% din media veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar, pe baza cărora se calculează contribuția asiguratorie pentru muncă.

In calcul intra si indemnizatia pentru concediul medical primita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal 2018 Hurmuzalina Hurmuzalina Buna ziua,am cateva nelamuriri in legatura cu concediu,la cate luni se poate intra in concediu prenatal de drept,eu am acu 6luni,mentionez ca nu am avut ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Cryss31 Cryss31 Buna seara am si eu o mica intrebare daca eu am fost in concediu de risc maternal, afecteaza cu ceva concediul de prenatal?! Multumeec frumos. (vezi toată discuția)
Concediul prenatal si plata contributiilor sociale Raluca Stoia Raluca Stoia Buna,din 1 ian am intrat in concediul prenatal,insa daca se ia in calcul venitul din ultimele 6 luni,voi primi acum mai putini bani ,avand in vedere ca acum ... (vezi toată discuția)