Mi s-a făcut asigurarea cu altă serie de șasiu și altă marcă, doar numărul mașinii corespunde. Brokerul a spus că nu poate modifica nimic, chiar nu există nicio soluție?
Am facut o asigurare la un domn si mi sa facut asigurarea cu o alta serie de șasiu alta marca doar numarul masini mele
Brokerul este de la City Insurance
Am vorbit cu ei si mi sa spus ca nu au ce face este greseala dansului el mia spus ca nu poate modifica asigurarea deci ambi intrun final miau spus ca sunt o cauza pierdută tin sa Menționez ca asigurarea este pe un an facuta
Am incercat nu merge nu sunt eu proprietarul masini a fost înscrisa pe numele bunici si dansa a decedat
Iar astia de la city intrun final mia spus ca ar fi singura varianta sa ai bage bani in cont proprietarului adica bunici si ea cum nu mai este ar fi bani pierduți nu vede au spus ei alta rezolvare
Daca nu sunteti proprietarul vehiculului,este necesar initial sa dezbateti succesiunea,ulterior in baza certificatului de mostenitor puteti desfasura demersuri la asigurator sa anuleze asigurararea si sa incheie noua asigurare
Eroarea materiala ii apartine in exclusivitate
Accident rutier
Alexyka
In urma cu 2 luni am avut un accident . Am intrat cu masina intr-un stâlp masina sa facut praf si stalpul la randul lui... Acum 2 zile mia venit un plic de ... (vezi toată discuția)