avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Mi s-a făcut asigurarea cu altă serie de șasiu și ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Mi s-a făcut asigurarea cu altă serie de șasiu și altă marcă, doar numărul mașinii corespunde. Brokerul a spus că nu poate modifica nimic, chiar nu există nicio soluție?

Am facut o asigurare la un domn si mi sa facut asigurarea cu o alta serie de șasiu alta marca doar numarul masini mele
Brokerul este de la City Insurance
Am vorbit cu ei si mi sa spus ca nu au ce face este greseala dansului el mia spus ca nu poate modifica asigurarea deci ambi intrun final miau spus ca sunt o cauza pierdută tin sa Menționez ca asigurarea este pe un an facuta
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Brazilianul , utilizator 11:29, 4 Aprilie 2018
Cand sa emis polița nu era decedata

DinuX a scris:

Pai si o persoana decedata cum se poate asigura? A semnat polita? Din mormant?

DinuX a scris:

DinuX a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in cazul in care asigurarea rca este facuta la city ... Mihaela.Trasnitu Mihaela.Trasnitu Buna ziua. In cazul in care asigurarea RCA este facuta la City Insurance si este valabila pana pe 14 septembrie 2022 as dori sa stiu daca ramane valabila pana ... (vezi toată discuția)
Solutie legala reparare cu rca arexuta arexuta Sunt proprietara unui autoturism OPEL ASTRA K achizitionat de la ATP MOTORS Baia Mare. Mentionez ca autoturismul este nou-nout, achizitionat in urma cu 2 luni ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Alexyka Alexyka In urma cu 2 luni am avut un accident . Am intrat cu masina intr-un stâlp masina sa facut praf si stalpul la randul lui... Acum 2 zile mia venit un plic de ... (vezi toată discuția)