avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO inainte de intrare in concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO inainte de intrare in concediu de maternitate

Buna ziua,

Urmeaza sa intru in concediu de maternitate de la 01.05.2018, si as dori sa imi iau zilele de CO la care am dreptul , in luna aprilie.
Puteti sa imi spuneti daca am dreptul sa iau si zilele de CO aferente perioadei de concediu de maternitate, inainte de 01.05 ?
Si daca da, unde este stipulat acest lucru?De la hr am primit raspuns ca pot sa imi iau zilele inclusiv pentru luna aprilie...iar cele aferente concediului de maternitate la intoarcerea din cei 2 ani de CCC.

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:47, 28 Martie 2018
CO se acorda proportional cu perioada efectiv lucrata... exista si posibilitatea sa va efectuati CO aferent perioadei lucrate intre 01.01.2018 si data intrarii in CCC, inainte de a intra in concediu de maternitate, insa acest lucru trebuie stabilit cu angajatorul.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna Samy37 Samy37 Buna ziua , sunt însărcinată in 6 luni și vreau sa mi iau concediu de odihna pe anul asta , câte zile de concediu beneficiez ? Am dreptul la tot concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa concediu crestere copil pana la 2 ani Eupet Eupet Bună ziua, M-am prezentat la serviciu începînd cu data de 01.10.2015 după concediu pentru creştere copil până la 2 ani În mod normal am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)