avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Permis Auto cat B
Discuție deschisă în Viata in Italia

Permis Auto cat B

Cu permis romanesc cu vechime de mai putin de 1 an nu ai voie sa transporti marfa in Italia?
Cel mai recent răspuns: Agavrilesei Alexandra , Alte profesii 14:44, 23 Aprilie 2018
Legislatia italiana prevede: "Per quanto riguarda i neopatentati invece le regole sono diverse: per il primo anno a partire dal rilascio della patente B è possibile guidare solo mezzi che hanno un rapporto potenza/tara massimo di 55 kW/tonnellata e una potenza inferiore a 70 kW." In ceea ce priveste pers. ce au permisul cu o vechime inferioara de un an este posibila conducerea mijloacelor cu o greutate maxima de 55 kw/tone si o putere inferioara a 70 kw.

Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
Agavrilesei Alexandra , Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati de dobindirea a cetateniei italiane a copilului in virsta de 9 ani nascut pe teritoriul italiei gigi76bigi gigi76bigi Dobindirea cetateniei Italiane a copilului in virsta de 9 ani nascut in Italia cu parinti Romani rezidenti de 12 ani in Italia. As dori sa stiu daca in urma ... (vezi toată discuția)
Daune accident in italia amedeia_vitega amedeia_vitega Buna ziua...in luna august 2014 am avut un accident cu masina in Italia, un cetatean italian asigurat la Unipol a intrat in lateral, in timp ce sotul meu ... (vezi toată discuția)
Infractiuni la legea circulatiei bogdanachim bogdanachim buna ziua.am facut prostia de a circula in italia cu autocamionul avind o alcolemie de 1,9 in aerul expirat,am inteles ca legea din italia pedepseste cu ... (vezi toată discuția)