avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Permis Auto cat B
Discuție deschisă în Viata in Italia

Permis Auto cat B

Cu permis romanesc cu vechime de mai putin de 1 an nu ai voie sa transporti marfa in Italia?
Cel mai recent răspuns: Agavrilesei Alexandra , Alte profesii 14:44, 23 Aprilie 2018
Legislatia italiana prevede: "Per quanto riguarda i neopatentati invece le regole sono diverse: per il primo anno a partire dal rilascio della patente B è possibile guidare solo mezzi che hanno un rapporto potenza/tara massimo di 55 kW/tonnellata e una potenza inferiore a 70 kW." In ceea ce priveste pers. ce au permisul cu o vechime inferioara de un an este posibila conducerea mijloacelor cu o greutate maxima de 55 kw/tone si o putere inferioara a 70 kw.

Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
Agavrilesei Alexandra , Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati de dobindirea a cetateniei italiane a copilului in virsta de 9 ani nascut pe teritoriul italiei gigi76bigi gigi76bigi Dobindirea cetateniei Italiane a copilului in virsta de 9 ani nascut in Italia cu parinti Romani rezidenti de 12 ani in Italia. As dori sa stiu daca in urma ... (vezi toată discuția)
Targa rumena residenceantonio residenceantonio buon giorno sono un italiano pensionato residente in Romania ho un auto targata rumeno,visti il nuovo decreto legge in italia sulla circolazione delle auto con ... (vezi toată discuția)
Daune accident in italia amedeia_vitega amedeia_vitega Buna ziua...in luna august 2014 am avut un accident cu masina in Italia, un cetatean italian asigurat la Unipol a intrat in lateral, in timp ce sotul meu ... (vezi toată discuția)