avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT-PARTAJ BUNURI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT-PARTAJ BUNURI

Locuim in Spania si divortam de comun acord. In Spania locuim cu chirie dar mobilatul apartamentului a costat 20.000 euro. In Romania avem un apartament cu 2 camere. Daca unul din soti ramane in apartamentul din Spania ( deci ramane cu mobila ) poate sa-i cedeze celuilalt partea lui din apartamentul din Romania ? Deci unul ramane cu mobila si celalalt cu apartamentul. Daca DA , ce act trebuie facut in Spania care poate fi luat in considerare in Romania ? Va multumesc, anticipat !
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 14:37, 29 Martie 2018
Actul prin care imobilul trece in proprietate exclusiva a unuia dintre soti trebuie incheiat in Romania, pentru ca trebuie sa indeplineasca niste conditii de forma pe care un act incheiat in Spania nu le-ar putea indeplini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri imobile ane mari ane mari Buna ziua, Am o intrebare mai complicata si anume: am o cunostinta care in anul 2005 a divortat. In hotararea definitiva de divort, pe langa partajul unor ... (vezi toată discuția)
Actiune in evacuare Anneee Anneee Buna seara. As avea si eu o intrebare. In luna martie am divortat la primarie insa partajul nu a fost facut. Fostul meu sot nu este deacord cu actiunea de ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj prima casa consilier1972 consilier1972 Sunt casatorit cu sotia de 7 ani. Suntem pe cale de a divorta. In ceea ce priveste divortul vrem sa il realizam pe cale amiabila prin mediere. Avem si un copil ... (vezi toată discuția)