avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Înființare firma srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Înființare firma srl

Buna ziua
Care sunt pașii pe care ii am de urmat pentru înființarea unei firme SRL? Cu ce trebuie sa încep? Nelămurirea mea-cu ce trebuie sa m-a duc la
Notar pentru a face specimenul de semnătura și declarația administrator unic!?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:32, 29 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc, rezervarea este făcută, întocmesc actul constitutiv și merg la notar.
Multumesc!
Multumesc, rezervarea este făcută, întocmesc actul constitutiv și merg la notar.
Multumesc!
Puteti rezolva totul la Registrul Comertului caci au aclo un birou de indrumare unde va vor redacta ei contra cost toate actele. Sa aveti a dumneavoastra actul de proprietate al locuintei unde va veti inregistra sediul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma ciprianr ciprianr Buna ziua, Imi puteti spune care sunt pasii pentru infiintarea unei societati care se va ocupa cu achizitii intracomunitare si vanzare? Multumesc, (vezi toată discuția)
Infiintare societate laviniamarciuc laviniamarciuc Buna ziua, Se poate va rog sa-mi explice cineva avizat, in mod detaliat si clar (adica in termeni acesibili necunoscatorilor de juridic) cum mi-as putea ... (vezi toată discuția)
Specimen de semnatura mara_anda mara_anda As dori sa stiu daca pot obtine specimenul de semnatura pt administrator si de la un notar oarecare,sau se face numai in cadrul registrului comertului (vezi toată discuția)