Bună ziua , am un contract cu un ifn (am luat o mașină în rate) și am făcut o reclamație online la opc în care am bifat la pretenții rezilierea contractului , dar acum nu stiu ce înseamnă exact ar trebui sa inapoiez mașina ?
Ati facut imprumut de la IFN pt a cumpara masina. Corect? Daca da si masina este pe numele dvs., nu va lua IFN masina. In schimb, daca nu platiti, IFN poate sa va execute silit. Depinde ce motive ati invocat pentru rezilierea contractului.
Ati luat un credit cu care ati achitat integral masina, iar acum platiti rate pentru restituirea creditului catre IFN sau achitati pretul masinii in rate catre vanzatorul masinii?
Mașina este luată de la un parc auto care colaborează cu acest ifn. Eu am luat mașina și plătesc valoarea ei la ifn. Eu am explicat ca am făcut o reclamație la protecția consumatorului ca am avut probleme cu ei și am bifat la "pretentii" ...rezilierea contractului , dar după mi-am dat seama ca asta ar însemna să îmi ia și mașina. Ratele sunt la zi și DA este pe numele lor. Pe mine mă interesa ce inseamna în cazul meu rezilierea . VA mulțumesc.