avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua , am luat o mașină prin parc auto prin un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua , am luat o mașină prin parc auto prin un IFN mașină ...

buna ziua , am luat o mașină prin parc auto prin un IFN mașină a fost inmatriculata pe numele meu rar tot și cei de la IFN mogo spun că nu am dreptul de a vinde mașină până nu achit in totalitate creditul fata de ei ..este sau nu normal să îmi impună chestia asta ?
Întâmpin vr o problema daca o vând Daca eu sunt proprietarul mașini pe carte și pe certificat?
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2021
Iulian1995, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:56, 28 Februarie 2024
Atata timp cat tu esti proprietarul in acte ce treaba are? tu ai facut doar credit de la ei...ai rate, nu sunt ei proprietarii pe masina... am cumparat si eu o masina de la [ link extern ] !
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2024
ByDennys, utilizator
daca imprumutul e garantat cu masina, nu poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac? - probleme cu înmatricularea mașinii aditza2002 aditza2002 Buna seara,am o problema destul de grava si nu știu cum să procedez...am luat o masina si cu credit de la mogo ifn si nr roșii pe 3 luni...masina adusă din ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau abuz de incredere? LUNCA CRISTINA EXPERT CONTABIL LUNCA CRISTINA EXPERT CONTABIL Asi avea nevoie de cateva sfaturi in legatura cu urmatoarea sit. cu care ma confrunt: Sotul meu anul trecut a cumparat un autoturism cu plata in cateva rate ... (vezi toată discuția)
Intrebare Cozmi Cozmi In primul rand nu stiu daca ma incadrez bine aici dar am si eu o problema/o nedumerire...deci sa va spun. Zilele astea am cumparat o masina care este pe o ... (vezi toată discuția)