avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Discriminare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Discriminare?

Buna ziua, am intampinat o problema la un interviu pentru angajare. Cand am spus ca am diabet persoana de la hr s-a strambat, a dat cateva telefoane si a zis ca e mai bine sa imi caut un alt job. A spus ca aduc o scrisoare medicala si poate poate se rezolva dar e mai bine sa imi gasesc altceva. Se considera asta discriminare,se poate face ceva? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 29 Martie 2018
In acest caz, puteti sesiza Inspectia Muncii/ CNCD- Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea pe alt post Maria933 Maria933 Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa gasesc raspunsul la aceasta intrebare. Multinationala la care lucrez m-a incadrat pe un post de operator date in loc de ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie făcut atunci când ai colegi care au aceeași încadrare, ... Morcan Luminita Morcan Luminita Ce trebuie făcut atunci când ai colegi care au aceeași încadrare, aceeași funcție, facem același lucru , iar unii au dreptul la spor de toxicitate , ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa va întreb pentru discriminarea privind ... florin 71 florin 71 Bună ziua, as dori sa va întreb pentru discriminarea privind acordarea unor drepturi salariale unde trebuie sa ma adresez . (vezi toată discuția)