avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Licența Dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Licența Dreptul muncii

Bună ziua! Aș avea nevoie de câteva sugestii în legatură cu lucrarea de licența pe care o pregătesc, respectiv „Încheierea contractului individual de muncă”. Mai exact, aș vrea să inserez, pe lângă fundamentarea teoretică, și o parte practică, un caz concret care să facă legătura cu teoria. Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
MihaelaDobre24, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 29 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc mult pentru sugestii!
Va trebui sa faceti un studiu de caz al incheierii c.i.m... sens in care va trebuie si o procedura operationala de la un angajator privind incheierea unui c.i.m.
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza contractuala in cim referitor la informatiile confidentiale btg btg Cum ar trebui sa sune clauza contractuala in CIM (daca poate sa fie prevazuta in cim sau trebuie sa fie prevazuta printr-un act aditional) in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Mediator - totul despre profesia de mediator kta87 kta87 Buna ziua, am o dilema MARe in legatura cu meseria de mediator! sunt licentiata in stiinte administrative, administratie publica si am absolvit un masterat in ... (vezi toată discuția)
Lucrare de licenta -dreptul muncii roxana2121 roxana2121 Buna ziua, sunt studenta in anul III, la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, specializare Administratie Publica si mi-am ales ca ... (vezi toată discuția)