avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dare de seama a presedintelui Asociatiei de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dare de seama a presedintelui Asociatiei de proprietari

Care este baza legala prin care un presedinte de asociatie de proprietari trebuie sa prezinte o dare de seama/ informare a prprietarilor privind activitatea desfasurata de la ultima adunare si pana in prezent?

Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 21:50, 29 Martie 2018
In adunarea generala anuala trebuie sa fie prezentat participantilor raport de activitatea aferent
exercitiului financiar anterior ,descarcarea de gestiune si raportul cenzorului asupra activitatii financiar contabile aferent an contabil anterior
raportul de activitate il face comitetul, nu neaparat presedintele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare de gestiune la asoc.de proprietari nikoleta_steliana nikoleta_steliana Am fost aleasa ca presedinte a Comisiei de cenzori de la blocul in care locuiesc. Sunt absolventa de Politehnica, ma pricep la contabilitate primara, dar nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara. vom organiza o adunare generala ordinara. comitetul ... managerul managerul Buna seara. Vom organiza o Adunare gelerala ordinara. Comitetul xexcuti va fi schimbat. Rugamintea mea este sa imi explicati cum trebuie inteleasa sintaxa - ... (vezi toată discuția)
Cenzor asociatie proprietari,adunare generala elevic elevic Va propun spre dezbatere urmatoarea situatie: In data de 12 martie este convocata adunarea generala a asociatiei.Conform legislatiei in vigoare cenzorul ... (vezi toată discuția)