avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MODUL COMERCIAL PE PERSOANA FIZICA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MODUL COMERCIAL PE PERSOANA FIZICA

Buna ziua! Detin un modul comercial cumparat ,pe persoana fizica, amplasat pe terenul primariei. Pt teren a fost facut contract intre primarie si srl.ul meu valabil pana in 2022.Acum primaria vrea sa rezilieze contractul de inchiriere cu firma (srl). Eu ca persoana fizica si propietarul acelui modul (Pe terenul primariei) pot fi notificat sa demolez constructia chiar daca am act notarial de propietate?

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie provizorie- autorizatie de constructie definitiva mialdo2005 mialdo2005 Supun dezbaterii dv. urmatoarea problema: suntem un grup de noua propietari de garaje construite in oras, in baza autorizatiilor de constructie provizorii ... (vezi toată discuția)
Achizitionare casa fara intabulare in vederea demolarii Brezae Brezae Sunt interesat sa achizitionez o casa batraneasca care nu este intabulata. Intrebarea mea este: Mai este necesara intabularea acesteia, de vreme ce doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Superficia ( dreptul de superficie) mondanicolaetoma mondanicolaetoma Cand superficia sau dreptul de superficie poate devenii propietate sau sa ai drept de propietate ? In situatia de fata, este vorba de un teren apartinand ... (vezi toată discuția)