avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... chirias in curs de evacuare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

chirias in curs de evacuare

Buna seara locuiesc in chirie de un an si jumatate cu copilul meu de 14 ani ,fara un contract .pe 27 luna in curs proprietara mi a cerut sa plec la sfarsitul lunii .Poate sa ma evacuieze fara sa imi dea timpul necesar sa imi caut o alta chirie
multumesc
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
valeriu71, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:09, 30 Martie 2018
scuze in curs de evacuare
Verificati contractul de inchiriere. Acolo veti gasi raspunsul la intrebarea dvs. In mod normal trebuie sa va anunte cu minim 30 de zile tocmai pentru ca dvs sa va puteti gasi o alta locuinta.
NU AM GASIT NIMIC CARE SA IMI CLARIFICE SITUATIA NU STIU CE AS PUTEA SA FAC ,EU VREAU SA PLEC DOAR CA AM NEVOIE DE TIMPUL NECESAR .LEGAL EA POATE SA MA EVACUIEZE FORTAT CU COPIL CU TOT
MULTUMESC MULT

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Verificati contractul de inchiriere.

Initiatoarea topicului a precizat concret
locuiesc in chirie de un an si jumatate cu copilul meu de 14 ani ,fara un contract

@valeriu71
Incercati sa conventi cu proprietarul sa va acorde un timp rezonabil,mai ales ca eventuala procedura de evacuare in instanta ,poate fi tergiversata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap cat mai repede de un chirias ? raco raco Timp de cativa ani am avut inchiriat apartamentul ,proprietate personala, unor chiriasi (mama si copil).Tin sa mentionez ca inchirierea s-a facut fara ... (vezi toată discuția)
Notificare evacuare imobil fotopoulus fotopoulus Buna ziua, contract de închiriere expirat de 9 luni, se locuiește și se plătește în continuare chirie proprietarului inclusiv pentru luna in curs, in ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias simocori1970 simocori1970 Subiect: Evacuare chirias Buna ziua! Va rog sa imi raspundeti urgent la o intrebare?? Am inchiriat un apt in urma cu 2 ani, mi s-a promis ca apt este in ... (vezi toată discuția)