avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Sediu social firmă
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Sediu social firmă

Buna ziua. Am achiziționat anul trecut un apartament prin programul prima casă. La momentul vanzari si in actele prezentate de vanzator nu reieşea ca o firma isi are sediul social la acest apartament. A venit o notificare de la primarie catre firma respectiva sa isi achite taxa de salubrizare de aprox. 900 lei . Am crezut ca este o greseala si am cautat pe internet firma respectiva si surpriza ... are adresa la mine acasă. Am reusit sa iau legatura cu o doamna ( patroana probabil) care imi spune că nu poate schimba sediul social fara sa isi achite o datorie de pe vremea lui Basescu cu nu stiu ce impozit forfetar care era de 3000 ron si a ajuns la 8000 ron. Intrebarea mea este ; mă poate afecta cumva pe.mine atăta timp cat firma nu are un contract cu mine chiar dacă contractul firmei este pe perioadă nedeterminată? Se pot indrepta catre mine respective le creanțe? Cum aş putea rezolva situația. Va mulțumesc . Apreciez orice sfat -sper ca am.incadrat intrebarea in categoria corespunzătoare.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:16, 2 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Datoria este a firmei si nu trebuie sa o platiti.

Totusi, e bine sa faceti tot posibilul pentru a scoate acea ''persoana'' din casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de credit freecv2007 freecv2007 Prin 2006 mi-am cumparat prin credit un televizor de la o societate nonbancara,credit care a fost achitat dupa un an.In 2007 am primit un card de credit de la ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare pf versus pj buna ziua, situatia este urmatoarea: ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu taxa salubrizare pf versus pj Buna ziua, situatia este urmatoarea: Un srl are contract de COMODAT cu proprietarul unui apartament(in bloc) strict ptr ... (vezi toată discuția)
Credit banca vandut nicolae007 nicolae007 Buna dimineata ,am si eu o problema,am facut un imprumut la banca pe care nuam reusit sa-l achit in totalitate,mai ramanand de plata 7000 de ron ,banca a cedat ... (vezi toată discuția)