avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit banca vandut
Discuție deschisă în Executare silită

Credit banca vandut

Buna dimineata ,am si eu o problema,am facut un imprumut la banca pe care nuam reusit sa-l achit in totalitate,mai ramanand de plata 7000 de ron ,banca a cedat creditul unei firme de recuperari si am primit prin posta k firma de recuperari m a dat in judecata si ar fi obtinut in instanta scoaterea apartamentului la licitatie.creditul a ajuns la 8000 ron si executorul 3000.Este posibil k casa sa fiescoasa la licitatie daca nu a fost pusa gaj?? Si daca da acum pot achita suma fara a mai fi scoasa casa la licitatie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:20, 24 Martie 2015
Cand ati ramas cu astia 7000 de lei de plata ?
Aveti salariu sau venituri din alte surse ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar imprumit la recup. Radu12 Radu12 Buna ziua, Am facut un imprumut la o banca ,pe care nu am reusit sa-l achit integral;a ramas o restanta de 8000 euro cu penalitati;la acest imprumut am pus ... (vezi toată discuția)
Executare silita Luana_Coseru Luana_Coseru Ce se intampla in cazul in care ,masina pusa gaj pt un imprumut ,nu mai poate fi scoasa la licitatie in vederea recuperarii creantei, deoarece ,in urma unui ... (vezi toată discuția)
Girant imprumut firma laura-el laura-el In anul 2013 am girat cu apartamentul proprietete personala un imprumut luat de o firma la care sunt asociati fiul meu mai mare si fostul sot(sa ii zicem sot ... (vezi toată discuția)