avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Neplata contributiilor
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Neplata contributiilor

Buna ziua!
Am si eu o problema delicata...Incepand cu data de 03.01.2008 m-am angajat la un cabinet individual de insolventa, in functia de consilier juridic, unde am lucrat pana pe la sfarsitul lunii aprilie 2009. In tot acest timp angajatorul meu nu mi-a platit nici un leu la stat asigurarile sociale.
Ce pot face in aceasta situatie? As vrea totusi sa-mi fie achitate aceste contributii care, practic, mai tarziu imi vor afecta vechimea mea in munca. Mentionez ca am fost angajata cu contract de munca inregistrat la ITM pe perioada nedeterminata.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:38, 26 Octombrie 2009
Daca pe cale amiabila,angajatorul nu se achita de obligatia contractual asumata de plata integrala sume financiare cu titlu de retributie,aveti la dispozitie initial sesizarea ITM ,ulterior actionarea in instanta a acestuia.
Succes
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2009
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! În anul 2021 august, m.am "angajat" cu un asa zis ... Cashmere Cashmere Bună ziua! În anul 2021 august, m.am \"angajat\" cu un asa zis contract de munca pe nedeterminat... Luna aceasta am descoperit ca nu am asigurarea medicala ... (vezi toată discuția)
Neplata contributii de catre angajator brinzaru brinzaru Sunt angajat la o firma (firma aflata in insolventa momentan,in curand poate in faliment)iar in ultimii 2 ani nu s-au facut plati pentru contributii catre ... (vezi toată discuția)
Munca la negru byadina byadina Buna ziua! Am o problema si nu stiu cui sa ma adresez; e prima data cand intru pe acest forum, sper sa gasesc raspunsurile de care am nevoie. La sfarsitul ... (vezi toată discuția)