avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria

Buna ziua , am si eu o intrebare , eu sunt cetatean roman dar viitoarea mea sotie e din rep. Moldova , daca oficiem casatoria ea va putea calatori cu mine in europa ? Ce acte sunt necesare pentru acest lucru ?

Alte discuții în legătură

Casatorie in republica moldova olteanu1978 olteanu1978 Buna seara! Am dat cu capul in ,,tavan\'\' daca pot spune asa, nu pentru ca vreau sa ma insor, mai degraba pentru birocratia cu care ma confrunt. Am cunoscut o ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)
Consecinte in casatorie cu un cetatean roman udicec udicec Daca sunt cetatean al Republicii Moldova, obtinind un certificat de casatorie cu cetateanul roman il pot insoti in plecari peste hotare in spatiul U.E.? chiar ... (vezi toată discuția)