avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Masuratorile cu GPS-ul se fac de regula de catre ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Masuratorile cu GPS-ul se fac de regula de catre cadastrist dupa suprafata ingradita sau...

Masuratorile cu GPS-ul se fac de regula de catre cadastrist dupa suprafata ingradita (adica, dupa suprafata reala) sau, dupa suprafata cu acte (la care se adauga 20 cm pentru fiecare latura si/sau 10% din suprafata cu acte)?
Pentru terenul fara acte platesc impozit de multi ani si nu stiu cati ani trebuie detinut astfel, pentru a-l putea obtine cu titlu de proprietate in instanta. Va multumesc pentru bunavointa !

Alte discuții în legătură

Buna ziua, unchiul si matusa mea au promis ca imi doneaza o bucata ... AlinAlin32 AlinAlin32 Buna ziua, Unchiul si matusa mea au promis ca imi doneaza o bucata de pamint intravilan,conditia fiind sa fac eu actele si sa suport toate ... (vezi toată discuția)
Actiune de granituire? pinuta pinuta Buna ziua! Am o problema cu vecinii in ceea ce priveste limita proprietatii. Am cumparat un teren in anul 2008. Vechiul propietar avea titlu de proprietate pe ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dumitrugj dumitrugj Salut! Am următoarea speță. Am acționat în instanta primăria și comisia locala pt anularea titlu de proprietate și procesul verbal ce a stat la baza ... (vezi toată discuția)