avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Refuz înscriere certificat de naștere italian la ...
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Refuz înscriere certificat de naștere italian la consulat, din cauza lipsei diacriticelor din nume. Ce pot face?

Buna ziua!!!sunt in italia de 10 ani. Acum 4luni am nascut primul copil .doresc sa-i fac certificat de nastere roman. Dar am o problema.numele de familie mi l-au scris fara diacritice .si nu corespunde cu numele tatalui. Pentru acest motiv consulatul refuza sa-mi faca certifìcat de nastere roman.ce pot face in acest caz???
Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Chichirita , utilizator 16:11, 30 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere nume strain OanaMD OanaMD Buna ziua. as dori sa ma ajutati cu o informatie. De curand m-am casatorit in Serbia cu un cetatean sarb si ca atare am luat numele lui. Actele oficiale in ... (vezi toată discuția)
Procedura de îndreptare eroare materială OanaAlessia OanaAlessia Am făcut proces in Italia pentru custodia exclusiva castigand , a trebuit făcută și in România pentru ca fetița fiind născuta in Italia nu are acte ... (vezi toată discuția)
Probleme cu pasaport copil btmariuss btmariuss Buna ziua, am o problema si vreau sa ma lamuriti, daca puteti? O ruda a nascut in Italia anul trecut, copilul are in momentul de fata 8 luni. Are certificat ... (vezi toată discuția)