avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire

Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in situatia in care ma aflu si anume ca fostul meu prieten ma ameninta ca v-a publica pe retelele de socializare poze mai "deosebite" pe care ni le-am impartasit de-a lungul relatiei, v-a informa tot acolo asupra caracterului meu si a actelor mele ca sa stie toata lumea cu cine are de a face,unele aspecte putand face rau unei persoane din trecutul meu despre care din nefericire i-am povestit.
Am avut o relatie la distanta,nefiind din acelasi oras, ne vedeam lunar si din pacate lucrurile nu au mers in directia pe care ne-am dorit-o, eu am fost mai decisa cu despartirea si acest lucru l-a suparat teribil. Am decis ca sa petrecem sarbatorile impreuna sa ne fie mai usor, mai ales ca imi trimise-se un mesaj ca daca nu vorbesc cu el a doua zi nu stie de ce e in stare, specificandu-mi ca lucreaza cu armament si munitie- e cadru militar si avand tentative de suicid( doua, din ce mi-a marturisit de-a lungul relatiei). Dupa sarbatori a plecat si am redeschis discutia de despartire dupa ce a ajuns acasa tocmai sa nu fie suparat pe drum si cine stie ce sa faca. De atunci e furios pe mine si ma suna, ma face in fel si chip si ma ameninta cu "publicitatea" de care am amintit la inceput.
Sunt intr-o stare de stres de nedescris, nu am crezut niciodata ca ar putea sa faca lucrurile acestea, m-a tinut la telefon cu amenintarea de punere in practica a "adevarului despre mine" si a pozelor 2 ore in care m-a jignit in permanenta. Am incercat sa ajung la o intelegere cu el, sa il calmez, dar nu pot sa continui in starea astea, vreau sa o rezolv cat mai repede si cat mai linistit daca se poate de aceea va rog sa ma ajutati , sa ma sfatuiti cum sa procez.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 20:01, 30 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Spuneti ca veti face plangere impotriva lui pe art 226 Cod Penal daca face vreo publicare, sigur gaseste textul. Cereti pozele inapoi acum si negativele daca sunt. Spuneti ca veti mentiona si superiorilor santajul emotional la care va supune. S-ar putea sa se razgandeasca si nu se mai omoara daca nu-l primiti inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati - relatii sexuale cu o minora Florin232017 Florin232017 Buna seara, imi cer mii de scuze ca fac x2 post, nu stiu de ce nu apare tot subiectul in celalalt post (am postat de pe telefon) Am si eu o mica mare ... (vezi toată discuția)
Șantaj și amenințări cu poze din partea fostului prieten. ce mă sfătuiți să fac? Elenaanele Elenaanele Buna, am o problema, eu sunt in romania și fostul prieten este in străinătate de doar 3 săptămâni,după o relație de 1 an am ajuns intr-o situație de ... (vezi toată discuția)