Buna seara.am un baietel care face 2 ani luna viitoare.sotul tot aduce in discutie ca baga dovort si ia copilul cu el.mentionez ca el lucreaza in cadru mapn in deplasare iar eu nu lucrez momentan ca sa pot sa am grija de copil.stam la parintii mei dar domiciliul in acte este la parintii lui noi neavand casa noastra proprie.in acest caz la cine poate ramane copilul?va multumesc.
Bună seara! În prezent avem exercitarea în comun a autoritații părintești ( ca regulă ), nu mai există custodia. Locuința va fi stabilită de judecător în funcție de interesul supererior al minorului. Se face o anchetă socială, se audiază persoane, sunt prezentate înscrisuri, într un cuvânt se administrează probe în proces și abia la sfârșit judecătorul decide, nu poate nimeni spune de la început unde va fi stabilită locuința minorului, la modul sincer, dvs puteți spera chiar dacă nu aveți locuința personală și serviciu.
Schimbare custodie
ALICE000
Buna ziua.
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.In urma cu 2 ani am divortat de sotul meu, iar custodia baietelului nostru in varsta de 12 ani acum ... (vezi toată discuția)
Copil minor.
Nita Lacramioara
Am un baietel de 14 ani, pe care l-am crescut singura, iar fostul sot acuma vrea copilul. Copilul vrea si el la taicasu pt ca este mai liber, si invaluit cu ... (vezi toată discuția)