As dori sa stiu daca a mai avut cineva genul acesta de neplaceri cu operatorii de internet / telefonie mobila (eu sunt convinsa ca da) si cum se solutioneaza corect din punct de vedere juridic.
La data de 18 martie am sesizat operatorul UPC cu privire la faptul ca pe peretele exterior al locuintei aflate in proprietatea mea (apartament in casa), a fost instalata, in mod abuziv si ilegal, o cutie de distributie si a cablurilor de internet UPC, utilizate de catre anumiti locuitori de pe cealalta parte a curtii in care este situat imobilul.
Am precizat, de asemenea, in mod foarte clar faptul ca UPC nu are acceptul meu pentru aceasta instalare, prin urmare, este vorba de o incalcare a dreptului meu de proprietate, ca nu sunt beneficiara a niciunui serviciu UPC, nu doresc acest lucru si nu am cunostinta ca vreunul de pe partea respectiva a curtii (sunt 2 numere diferite) sa beneficieze sau sa doreasca servicii UPC.
De asemenea, am precizat ca, in perioada urmatoare, voi demara lucrari de reabilitare a fatadei locuintei proprii si a acoperisului si am solicita mutarea cutiei de distributie si a cablurilor UPC, de pe fatada apartamentului meu si de pe acoperis, pana la sfarsitul saptamanii 12 (19 - 25.03.2018).
De asemenea, avand in vedere neglijenta evidenta cu care sunt atarnate cablurile in curte, pentru a preveni eventuale litigii, le-am pus in vedere ca, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, orice prejudiciu ce ar putea fi adus acoperisului sau fatadei locuintei mele, intentionat sau din neglijenta angajatilor UPC, va fi suportata de catre UPC.
Ca solutie de instalare a dispozitivelor UPC, le-am sugerat amplasarea acestora pe arcada portii de acces in curte (coproprietate).
Au trimis pe cineva in prima zi lucratoare, sa ceara sa le las inca o saptamana. A trecut si aceasta si, desi am revenit cu o noua sesizare, inca nu s-antamplat nimic.
As dori sa stiu daca aveti o recomandare privind pasii de urmat, avand in vedere ca daca le dau eu jos dispozitivele de pe locuinta mea, pot fi acuzata (tot eu) de distrugere de bunuri.
Va multumesc pentru amabilitate,
Cu stima,
Simona Legman
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
13:02, 31 Martie 2018