avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... este nul acest proces verbal?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

este nul acest proces verbal?

Salutare.
Speta: doi soti se cearta la ei acasa. Sotia cheama politia, care il amendeaza pe sot. Sotul refuza semnarea procesului verbal. La martor asistent, ghiciti cine semneaza...sotia!!!

Este nul acest pv?
Cel mai recent răspuns: kimbao , utilizator 21:19, 31 Martie 2018
Echivaleaza aceasta situatie cu lipsa semnaturii martorului asistent?
Cum va putea fi audiata sotia in instanta? Cum va trece de intrebarea "sunteti ruda sau in relatie de dusmanie cu petentul"?
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Martie 2018
kimbao, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor asistent in pv podaraurel podaraurel Este valabila declaratia unui martor asistent in instanta daca in pv de constatare apare numai numele fara alte date si nici nu semneaza pv ? (vezi toată discuția)
Martorul asistent nu poate fi găsit și nici adus cu mandat. ce valoare are, în aceste condiții, semnătura lui de pe pv? nchris nchris In cadrul P.V. de contraventie a fost trecut de catre politist ca martor asistent o persoana care nu a asistat la fapta. Martorul meu din masina a ... (vezi toată discuția)
Pronuntare instanta fara audiere martor gigelas gigelas Buna ziua, Un cetatean, X, a fost amendat de catre politia locala,pentru ca ar fi participat la un scandal iscat intre el si fratele sau. In realitate,acesta ... (vezi toată discuția)